© 2017 Hogash.com

Hello World!

Hotel Pensiune Pavo Pitesti

Pensiunea Pavo Pitesti

Camerele duble deluxe sunt perfect pentru 2 sau 3 oaspeti, ofera un confort sporit si un ambient placut fiind amenajate intr-un stil modern. Camerele dispun de un pat king size, o canapea extensibila, birou, un dulap generos, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, wifi gratuit, baie individuala spatioasa, cu uscator de par, prosoape si produse de igiena.

Suna acum pentru rezervare - +40 758 240 000

Pensiunea Pavo Pitesti

Camerele twin sunt perfecte pentru doi oaspeti, ofera un confort sporit si un ambient placut, fiind amenajate intr-un stil modern. Camerele dispun de doua paturi individuale oferind intimitate fiecarui oaspete (paturile pot fi unite devenind astfel un pat matrimonial generos), birou, un dulap generos, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, wifi gratuit, baie individuala spatioasa, cu uscator de par, prosoape si produse de igiena.

Suna acum pentru rezervare - +40 758 240 000

Pensiunea Pavo Pitesti

Camerele triple deluxe sunt perfecte pentru 2 sau 3 oaspeti, oferind un confort sporit si un ambient placut, fiind amenajate intr-un stil modern. Camerele dispun de 3 paturi individuale, oferind intimitate fiecarui oaspete, birou, un dulap generos, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, wifi gratuit, baie individuala spatioasa, cu uscator de par, prosoape si produse de igiena.

Suna acum pentru rezervare - +40 758 240 000

TOP